Csütörtök, 2024-05-02, 03:23:34
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » 2019 » november » 21 » Тиждень початкової школи
08:08:32
Тиждень початкової школи

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи в Дюлянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з 11.11.2019 по 15.11.2019, відповідно до виконання річного плану роботи школи на 2019-2020 навчальний рік, з метою підвищення пізнавальної активності молодших школярів, мотивації навчальної діяльності, виявлення здібних учнів, розширення кругозору молодших школярів.
В ході тижня був проведений конкурс  малюнків на тему «Правила дорожнього руху», «Осінь», «Ми толерантні», організовано спортивні змагання «Козацькі забави», був організований проект «Допоможемо зимуючим птахам» під час якого учні 3 класу виготовляли годівниці. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Оформлення виставки дало змогу ознайомитись з творчістю не тільки учням, учителям, а й батькам та іншим відвідувачам нашої школи.
В ході відкритих дверей були запрошені батьки учнів 1-4 класів на уроки. Урочисте закриття тижня початкових класів відбулося у кінці тижня та були підведені підсумки, нагороджено переможців.
Дирекція школи оголошує подяку вчителям: Оросі А.І., Гейче А.С., Жендей О.К., Оросі Г.Г., Жендей О.О., Домокош М.К., Боднар І.М. які успішно організували та провели тиждень.
І на завершення… Ми прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть нам у цьому наші вихованці та їх батьки.

Megtekintések száma: 387 | Hozzáadta:: hevesitibor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0