Csütörtök, 2024-05-02, 08:57:20
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » 2020 » február » 24 » Тиждень англійської мови / Angol hét
08:40:08
Тиждень англійської мови / Angol hét

На виконання плану внутрішньошкільної методичної роботи та , наказу по закладу № 96/ від 13.09.2019 року «Про проведення предметних тижнів у у 2019/2020 навчальному році», з метою розширення знань учнів з іноземної мови, розвитку їх творчих та інтелектуальних здібностей, залучення учнів до різноманітної діяльності за інтересами, підвищення професійної майстерності вчителів, впровадження інноваційних технологій в систему навчально-виховної роботи зі школярами різних вікових категорій та забезпечення надання якісних освітніх послуг в період з 17 по 21 лютого 2020 року проходив Тиждень англійської мови.
Впродовж тижня з учнями було проведено віртуальна подорож «Welcometo London!», конкурс малюнків, конкурс «найохайніший зошит», «Bingo» (з різних тем), для учнів 5-6 кл. конкурс;»Розфарбуй «Union Jack». Всі учні, які були залучені до проведення тижня англійської мови поринули в атмосферу країни, мова якої вивчається, заочно відвідавши визначнімісця, познайомились з видатними постатями.
З метою активізації лексиксичного матеріалу за темами «Кольори», розвивати в учнів навички слухання та говоріння; розширити в учнів логічне мислення та  пам’ять, в 1 класі був проведений конкурс малюнків «Моя улюблена літера». У 3 класі учні заочно вирушили у «Подорож до казки». Метою проведення заходу є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, активізації навичок аудіювання, усного мовлення та читання. Д ля учнів 7-9 кл організовано виставку плакатів «English speaking countries» , конкурс: “English and the English speaking countries”«Ball games» Games: “What is it?” “Who am I?”
ЧетверМета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами. Найкращі знавці англійської мови  у кожному класі отримали спеціальні призи .
Дякуємо вчителю Модьорі Тімео М. та учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 

Megtekintések száma: 405 | Hozzáadta:: hevesitibor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0