Péntek, 2024-04-26, 06:45:26
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » 2017 » április » 28 » Polgárvédelmi nap / День цивільної оборони
16:30:46
Polgárvédelmi nap / День цивільної оборони

28 квітня в Дюлянській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів було проведено “День цивільної оборони”. В період підготовки дня ЦО було активізовано пропаганду цивільної оборони через усні виступи, демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільної оборони та основ безпеки життєдіяльності. Основними заходами, проведеними в цей день у школі стали:

–засідання штабу ЦО;

– відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту, а саме тренування по одяганню протигазів, захисних костюмів, по транспортуванню і мобілізації постраждалих під час HC;

– проведено заняття ЦО «Евакуація школи під час пожежі»;
– відпрацювано практичні навички відповідно до “Плану дій у HC”, під час яких перевірено реальну готовність учасників навчально-виховного процесу до дій в умовах надзвичайної ситуації.

До школи привітала медсестра амбулаторії с.Дюла  Зелді Н., яка провела  тренування дівчат про наданню першої медичної допомоги потерпілому.

Проте школярів найбільше зацікавим майстер-клас від прикордонного загону с. Дюла. Прикордонники, Гейруш Т.О .і Бігун Ю. В. приготували для учнів амуніцію в яку входили: бронежилети, каски, щити, біноклі, тепловізори, попереджувальні пістолети, бойові пістолети та автомат.

В майстер-клас входило швидка підготовка до бойової дії, а також оперативна розборка та зборка автомата Калашникова. Після демонстрації школярам дозволили під контролем фахівця самим взяти участь у розборці автомата, приміряти бронежилети, взяти каски та щити.

Для учнів 1-4 класів були організовані спортивні забіги, малювання на асфальті,  для 5-9 класів естафети та змагання з футболу серед класів.

Megtekintések száma: 508 | Hozzáadta:: hevesitibor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0