Csütörtök, 2024-05-02, 10:17:05
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » 2019 » augusztus » 14 » Мовний табір з англійської мови / Angol Tábor / English camp
14:57:09
Мовний табір з англійської мови / Angol Tábor / English camp

Мовний табір з англійської мови працював з 3 по 11 серпня 2019 року та об’єднав дітей віком від 6 до 15-ти років. Заняття проводилися з 7-мома віковими  групами дітей у кількості 210 з 8.30 по 17.30 годин у приміщенні школи.
 В ході англійсько-українського християнського партнерства приїхало  50 волонтерів з Англії. Кожна група мала англійського керівника, а помічниками були студенти факультету англійської мови Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ.
  Головна мета табору - створити таке мовне середовище, яке б змусило учнів розмовляти англійською, тобто активізувати знання, уміння та навички набуті протягом навчального року. 
Кожний день розпочинався ранковим благоговінням та піснями, потім проводились  різні заняття англійською мовою (рукоділля, уроки музики, читання казок, оповідань). Після обіду учні продовжували день спортивними змаганнями та іграми;  найкращі були нагороджені похвальними листами і солодощами. 
Робота мовного табору закінчилась святковим концертом: учні співали пісні англійською мовою та інсценізували біблійні притчі.


Megtekintések száma: 332 | Hozzáadta:: hevesitibor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0