Péntek, 2024-04-19, 05:54:27
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » Hírarchívum

На виконання плану внутрішньошкільної методичної роботи та , наказу по закладу № 96/ від 13.09.2019 року «Про проведення предметних тижнів у у 2019/2020 навчальному році», з метою розширення знань учнів з іноземної мови, розвитку їх творчих та інтелектуальних здібностей, залучення учнів до різноманітної діяльності за інтересами, підвищення професійної майстерності вчителів, впровадження інноваційних технологій в систему навчально-виховної роботи зі школярами різних вікових категорій та забезпечення надання якісних освітніх послуг в період з 17 по 21 лютого 2020 року проходив Тиждень англійської мови.
Впродовж тижня з учнями було проведено віртуальна подорож «Welcometo London!», конкурс малюнків, конкурс «найохайніший зошит», «Bingo» (з різних тем), для учнів 5-6 кл. конкурс;»Розфарбуй «Union Jack&raqu ... Tovább »

Переглядів: 401 | Додав: hevesitibor | Дата: 2020-02-24

15-18 лютого 2020 року у Дюлянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено інформаційно-просвітницькі, виховні тематичні заходи про значення героїчних боїв при Дебальцеві.
 Вчитель історії Роспопа К.А. провела у 8-9 класах урок  про героїчний подвиг наших земляків та всіх учасників військових дій під Дебальцевим.

Бої в Дебальцевому стали однією з ключових подій у протистоянні на Донбасі. У ньому взяли участь тисячі бійців та сотні одиниць техніки й артилерії з обох сторін.  Дебальцеве було окуповано російською армією і бойовиками в лютому 2015 року, після того, як армія РФ вдруге, після Іловайська, пішла на пряме вторгнення в Україну.  Найгостріша фаза протистояння тривала з 25 січня до 18 лютого 2015 року. За інформацією Генштабу ЗСУ, штурм міста проходив за підтримки кадрових військових Росії.  ... Tovább »

Переглядів: 342 | Додав: hevesitibor | Дата: 2020-02-19

3 грудня 2019 року вихователь ГПД Боднар Ілдіка М. провела позаурочне заняття у 3 класі на тему «Святий Миколай». На занятті були присутні вчителі початкових класів та вихователі ГПД.
Учні із захопленням розповідали вірші, співали веселі пісні на відповідну тематику, танцювали запальні танці. Кожен учень самостійно виготовив, розмалював листа Миколаю, у якому попросив невеликого подарунка для себе та кинув у поштову скриньку.
Вихователь Боднар І.М. розповіла учням та присутнім про звичаї та традиції в День Миколая та пригостила всіх солодощами.

... Tovább »

Переглядів: 360 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-12-06

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи в Дюлянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів з 11.11.2019 по 15.11.2019, відповідно до виконання річного плану роботи школи на 2019-2020 навчальний рік, з метою підвищення пізнавальної активності молодших школярів, мотивації навчальної діяльності, виявлення здібних учнів, розширення кругозору молодших школярів.
В ході тижня був проведений конкурс  малюнків на тему «Правила дорожнього руху», «Осінь», «Ми толерантні», організовано спортивні змагання «Козацькі забави», був організований проект «Допоможемо зимуючим птахам» під час якого учні 3 класу виготовляли годівниці. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Оформлення ... Tovább »

Переглядів: 383 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-11-21

З метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників, незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, збереження та розвитку національних військових традицій і звитяг в Дюлянській школі було проведено ряд заходів, зокрема:
    • виховна година «Україна – мати. Вмій її захищати!», 
    • бесіда на тему «Зростаємо патріотами», 
    • було проведено у рої Козачата гру «Козацькі розваги», 
    • у 7 класі педагог організатор провела брейн-ринг «Шляхами козацької слави», 
    • Гейче А.С. вчитель образотворчого мистецтва зробила виставку малюнків на тему «Я-нащадок козаків»,&nbs ... Tovább »

Переглядів: 376 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-10-18

З метою розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей 20 вересня 2019 року в Дюлянській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшли різноманітні заходи приурочені Міжнародному дню миру. Класні керівники 1-9 класів провели виховні години на тему «Діти України
за мир!»
Вчитель образотворчого мистецтва Гейче А.С. провела конкурс малюнків «Наш дім - планета Земля», 5-7 кл. Класні керівники 1-4 класів разом з учнями прикрасили подвір’я школи малюнками крейдою на тему «Мир – це щастя» Педагог-організатор школи підготувала і провела майстер-клас «Журавлики миру», під час якого не тільки навчила молодших школярів створювати паперових пташок, які є символом свята, а й ознайомила з істор ... Tovább »

Переглядів: 373 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-09-23

Тиждень протидії булінгу – це другий щорічний комплексний захід, направлений на одночасну та всесторонню роботу з протидії булінгу у школі.
З 16 по 20 вересня 2019 року у нашій школі був проведений Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. В рамках цього тижня у всіх класах Дюлянської ЗОШ І-ІІ ступенів проводилися уроки, виховні години, години спілкування, правопросвітницькі заходи, які стосуються даної тематики.
Активну участь у проведенні тижня протидії булінгу взяли слідуючі вчителі: класний керівник 2 класу Оросі Г.Г. , класний керівник 9 класу Молнар Р.С., класний керівник 5 класу Надь Л.З., класний керівник 7 класу Модьорі Т.М., а також вихователі ГПД Гейче А.С. та Боднар І.М.

... Tovább »

Переглядів: 377 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-09-23

З 16 по 20 вересня 2019 року у нашій школі був проведений Тиждень фізкультури і спорту.
Вчитель фізичної культури Гашпар К.К. організував для учнів 5-9 класів змагання з бігу, змагання з катання на роликах, велосипедах, стрибки у мішках.
Учні 1-4 класів із задоволенням взяли участь у естафеті «Веселі старти», яку
провела для них вихователь ГПД Домокош М.К.

... Tovább »
Переглядів: 355 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-09-23

Сьогодні, 02 вересня 2019 року, у Дюлянській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено свято Дня знань у нетрадиційній формі.
Сьогоднішнє свято відрізнялося від попередніх тим, що кожного першокласника мами урочисто передавали класному керівнику 1 класу Жендей О.О.
Також був проведений флешмоб, який розпочали першокласники, а потім до них по черзі приєдналися учні інших класів.

... Tovább »

Переглядів: 370 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-09-02

Мовний табір з англійської мови працював з 3 по 11 серпня 2019 року та об’єднав дітей віком від 6 до 15-ти років. Заняття проводилися з 7-мома віковими  групами дітей у кількості 210 з 8.30 по 17.30 годин у приміщенні школи.
 В ході англійсько-українського християнського партнерства приїхало  50 волонтерів з Англії. Кожна група мала англійського керівника, а помічниками були студенти факультету англійської мови Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ.
  Головна мета табору - створити таке мовне середовище, яке б змусило учнів розмовляти англійською, тобто активізувати знання, уміння та навички набуті протягом навчального року. 
Кожний день розпочинався ранковим благоговінням та піснями, потім проводились  різні заняття англійською мовою (рукоділля, уроки музики, читання казок, оповідань). П ... Tovább »

Переглядів: 329 | Додав: hevesitibor | Дата: 2019-08-14

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »