Csütörtök, 2024-04-25, 10:18:26
Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü | Меню
Bejelentkezés | Форма входу



A bejelentkezett felhasználók nem ütköznek a bal felső sarokban elhelyezkedő reklámblokkba!

Főoldal » Hírarchívum

Кожної першої неділі травня відзначається поважне свято – День матері. Надзвичайно теплим, по-домашньому затишним відбулося свято до Дня матері у Дюлянській гімназії. 
«Мамо, ти у мене єдина у світі!» – під таким гаслом розпочав урочистий захід до Дня матері, який підготувала з класними керівниками, вихователями ГПД і провела педагог-організатор. Діти віршами, піснями та теплими словами вітали своїх матусь, бабусь зі святом. Із великим задоволенням готувалися до свята. Букети квітів  з дитячих рук прийняли матері.

Anyák Napját hagyományosan, május első vasárnapján ünnepeljük. Rendkívül meleg és otthonos volt az ünnepség a Gyulai Gimnáziumban.
„Anya, te vagy az egyetlen a világon!”- ezzel az idézettel kezdődött az ünnepség az anyák napjára, amit az osztályfőnökök, nevelő tanárok és a szervező-pedagógus készített. A gyerekek versekkel, dalokkal és meleg szavakkal köszöntötték az édesanyjukat, nagymamájukat. Nagy ör ... Tovább »

Переглядів: 260 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-05-01

28 квітня 2021 р. в гімназії  відбулося свято «Прощання з Буквариком» Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят нашої  гімназії. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це  демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших здобувачів освіти.

A kis ügyes elsőseink sikeresen elsajátították  tanterv szerint az ábécé betűit, melyről az ABC búcsúztatón tettek tanúbizonyságot. Sok sikert a továbbiakban gyerekek.

... Tovább »

Переглядів: 220 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-29

26 квітня – День Чорнобильської трагедії  Цей день, який назавжди змінив історію Чорнобильської АЕС. День, який сколихнув увесь світ та змінив ставлення до використання мирного атома. День, який змінив долі сотень тисячі  людей. Ми низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємось тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, здоров'я, виконавши найвищий синівський обов'язок перед рідною землею і рідним народом.

Április 26-án világszerte megemlékeznek a Csernobili atomkatasztrófáról. Gimnáziumunkban is különböző rendezvények megtartásával emlékeztünk meg  a 35 évvel ezelőtt történt  szörnyű eseményről.

... Tovább »

Переглядів: 214 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-26

23  квітня  2021 року  за ініціативи  Пийтерфолвівської сільської ради та старости села Дюла ,Вінце М.О.  відбувся   суботник, в якому брали участь учні 7-9 класів гімназії та педагогічний і технічний персонал закладу. До прибирання долучились  і члени  батьківського комітету гімназії,як Шапі Є.,Патер Є. Провели зачищення території   дороги з кінця села у напрямку до с.Нове Клинове ,від бур’яну та   сміття.Дякуємо за таку  екологічну акцію вчителям  Гейче Ш.,Молнар Р.,Модьорі Т.,Варга О, Домокош М., робітникам Кіралі Є.,Вереш С.,Кіш О. за організацію та сумлінну працю. Дякуємо і нашій молоді за соціальну активність, організованість, віру у краще майбутнє та роботу над цим.
A Péterfalvi kistérség valamint a falunk elöljárója Vince M. felhívására, 2021. április 23-á ... Tovább »

Переглядів: 229 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-23

Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її!
22 квітня в нашій країні відзначається Всесвітній День Землі! Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. З нагоди свята у гімназії відбувся ряд тематичних заходів . Досить креативно відзначити екологічне свято вирішили учні 1-2- класів.Діти реалізували проект «Обіцянка Землі", проведено тематичні години спілкування: «Наша Планета — Земля»та виготовлено проекти до теми.Учні 7-8-х класів з вчителем географії Молнар Р.С.зібрались на екологічний квест “Доля планети в наших руках!”, щоб ще раз нагадати всім про необхідність збереження навк ... Tovább »

Переглядів: 253 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-22

Переглядів: 241 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-13

Április 11-e van. Ezen a napon határon innen és túl megemlékeznek a költészetről. Így teszünk mi is, a körülmények hozta szigorítás miatt ilyen formában.
Fogadjátok  ezt a szép verses összeállítást a gimnázium 9. osztályos tanulóitól!
Sápi Éva, magyar nyelv-és irodalomtanár.

 

Переглядів: 240 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-04-12

Велич Кобзаря – у величі всієї України і в особистій долі кожного українця. Цього року ми вшановуємо 207-у річницю від дня народження генія українського народу Тараса Шевченка, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людства. Вся творчість Великого Кобзаря, якою він полонив серця мільйонів людей, зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини. Силою духу, глибиною віри та непохитною волею до боротьби, впевненістю та рішучістю, із якою він писав свої неперевершені твори були, є і будуть рушійною силою у боротьбі українського народу за волю, справедливість та суверенітет.
На жаль, сьогодні пандемія внесла свої корективи в плани щодо відзначення Шевченківських днів. Минають роки, століття, а гострота і сила Шевченкового слова живе. Дух свободи, людської гідності – найвеличніших вселюдських понять – через віки випробувань, пережитих К ... Tovább »

Переглядів: 236 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-03-22

"Mert magyarnak lenni jo!"

(Polgár Andris munkája)

(Csetneki Artur munkája)

(Paládi Tamara munkája)< ... Tovább »

Переглядів: 210 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-03-15

17 лютого 2021 року учні 1-9 класів Дюлянської гімназії провели чудовий шкільний карнавал «Форшонг». Учасники свята із задоволенням демонстрували карнавальний одяг та радували присутніх гостей розважальною програмою: піснями, сценками, віршами та запальними танцями.

2021. február 17-én Farsangi rendezvényt szervezett a Gyulai Gimnázium tantestülete és tanulói. Az ünnepség résztvevői nagyon jól érezték magukat.

... Tovább »

Переглядів: 228 | Додав: hevesitibor | Дата: 2021-03-01

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »